Description: ÜRÜN İSMİ : GN 60 INACTIVE MAYA EKSTRAKTI Ürün TANIMI : Glutatyon içerikli maya ürünüdür. Gluten oranı yüksek un içeriğine sahip hamurlarda , L sistein, sodyum meta bi sülfit yerine ikame olarak kullanılır. Hamurdaki esnekliği arttırıp, hamurun yırtılmasını engelleyerek kolay açılmasını sağlar. Şekil vermeyi kolaylaştırır. Reolojik özelliklerini gelişirir.
Dozaj önerisi : 50 kn una 10-12 gram kullanım tavsiye edilir ( Unun kalitesine göre değişkenlik gösterebilir)
Kullanım Alanları : Yufka ,lavaş, tortilla, baklava hamurlarında, dondurulmuş hamur ürünlerinde, hamburger ekmeği üretiminde
Ram ömrü : Üretim tarihinden itibaren 2 yıldır. Serin ve kuru ortamda saklanır. Paket kullanım için açıldı ise ağzının açık kalmaması gerekir. Ambalaj şekli 25 kg lık kraft pakettir. Toz üründür
CODEX NUMARASI :100.05.101-006 CAS NUMARASI :8013-01-2 CHEMICAL NAME : ??
İÇERİK : Dry Matter : %97,4 Protein : %55 Fat: %2,2 Carbohydrate: %22 Fiber: %17,2 Ash: %6,3 Sodium: %2 Sugar: %2
MICROBIOLOGICAL ANALYSIS Total coliforms : < 100 /g of product E. Coli : < 10 / g of product Salmonella : Absence in 25 g of product Staphylococcus: < 10 / g of product
|